Wat zeggen onze klanten

Door de jaren heen hebben we veel feedback van onze klanten mogen ontvangen. Lees hieronder hoe een aantal van onze klanten de dienstverlening van verzuimverzekeringen.nl hebben ervaren. Wilt u uw eigen ervaring met verzuimverzekeringen.nl delen? Klik dan op de button hieronder.

Deel uw ervaring
Datum: 05-03-2023

Erg prettig contact met Rob gedurende de aanvraag van een AOV. Afspraken worden nagekomen en de informatieverstrekking is duidelijk, geen sprake van een overload aan 'verwarrende' informatie. Zeker aan te bevelen.

Datum: 24-02-2023

Professioneel en duidelijk advies gekregen over mijn afgesloten verzekering. Een erg fijn contact gehad met Jeroen.

Datum: 23-02-2023

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor CDD afgesloten. Zeer tevreden over de snelle, professionele en vriendelijke dienstverlening op maat.

Datum: 19-02-2023

Ik wilde in eerste instantie zelf een AOV via internet afsluiten, maar de mogelijkheden bij online aanbieders bleken zeer beperkt. Ik ben blij dat ik getipt werd door een collega-ZZP'er om Henst & Lunsen te benaderen. Het contact is zeer prettig en het advies duidelijk en nuttig. De handige marktscan levert jou meteen de meest geschikte optie(s) voor jouw situatie. Door het deskundige advies van Rob kon de premie vervolgens nog scherper worden gesteld. Hierdoor heb je de advieskosten meteen terugverdiend. Ook de jaarlijkse beheerkosten zijn laag, vergeleken met andere advieskantoren. Het aanvraag- en acceptatieproces verliep vervolgens erg snel. Kortom, zeer tevreden over de dienstverlening van Henst & Lunsen. Een voorbeeld voor andere verzekeringskantoren!

Datum: 17-02-2023

Prettig, persoonlijk en correct contact. Daarnaast een zeer deskundig advies waarbij in alle gevallen wordt meegedacht. Kortom, een uistekende ervaring voor wat betreft het afsluiten van een BAV & AOV in samenwerking met de professionals van Henst & Lunsen.

Datum: 15-02-2023

Wij hebben contact gehad met Jeroen. Hij heeft ons goed geholpen en naast het afsluiten van de verzekeringen ook duidelijk advies gegeven wat het beste is voor het bedrijf. Zeker een aanrader.

Datum: 06-02-2023

Prettig en deskundig advies mogen ontvangen van Jeroen, ik zou ze dan ook zeker aanraden.

Datum: 30-01-2023

Zeer deskundig en bekwaam advies. Daarnaast prettig, persoonlijk en adequaat contact, waarbij snel gereageerd wordt op vragen. Ik raad Bob & Jeroen bij iedereen aan die ondersteuning zoeken bij het afsluiten van verzekeringen.

Datum: 19-01-2023

Al meer dan 10 jaar een betrouwbare verzekeringspartner. Nu weer goed advies en begeleiding bij de volgende stap. Dank daarvoor.

Datum: 18-01-2023

Ontzettend snel en professioneel geadviseerd en geholpen. Irma is uitermate goed op de hoogte van hetgeen gewenst en noodzakelijk is. Denkt proactief mee en komt met een degelijk advies. Absoluut aan te raden.

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

10

Op basis van 228 beoordelingen in de afgelopen 3 jaar

Deel uw ervaring

Na het afsluiten van een verzekering of de afhandling van bijvoorbeeld uw schade kan het zijn dat u een mail van ons ontvangt waarin u wordt gevraagd om onderstaand formulier in te vullen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Wij ontvangen graag uw reactie, hiermee kunnen we onze dienstverlening aanpassen op uw wensen/voorkeuren. In uw beoordeling kunt u aanvullende informatie geven. Dit geeft ons inzicht in wat we goed doen of nog kunnen verbeteren.