Onze werkwijze verzuimverzekeringen

Op basis van uw offerteverzoek toetsen wij eerst kort uw doelstelling. Om u van correcte offertes en informatie te kunnen voorzien is het noodzakelijk dat we beschikken over relante informatie waaronder bijvoorbeeld de historische verzuimcijfers. Zodra deze duidelijk is maken wij via vergelijkingssoftware een scan om te beoordelen welke marktpartijen voor uw uitgangspunten ( sector, leeftijdsopbouw, verzuimcijfers etc) concurrerend kunnen offreren. Vervolgens gaan wij de definitieve offertes realiseren en beoordelen waarna wij u gemotiveerd het beste aanbod tonen.

Na opmaak van de polis ontvangt u een duidelijke beschrijving van de werkafspraken met inlogcode om mutaties, ziekmeldingen etcetera te kunnen doorvoeren. Jaarlijks ontvangt u de naverrekening waarbij het werknemerbestand moet worden geactualiseerd. Heeft u een hogere loonsom gehad dan moet u bijbetalen op de voorschotpremie. Is de loonsom lager uitgevallen door krimp dan ontvangt u de teveel betaalde premie terug. Bij situationeel of langdurig verzuim denken we graag pro-actief met u mee om verdere (loon)schade te minimaliseren.


 Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over verzuimverzekeringen en wat verzuimverzekeringen.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!